+370 684 69007

Privatumo politika

Bendra informacija

UAB „ABM Statyba “ (toliau – Duomenų valdytojas) šia privatumo politika nustato asmens duomenų tvarkymo sąlygas naudojantis Duomenų valdytojo valdomomis interneto svetainėmis (pvz. www.abcnamas.lt). Privatumo politika nustatytos sąlygos taikomos kiekvieną kartą jums norint pasiekti mūsų teikiamą turinį ir /ar paslaugą, nepaisant to, kokį įrenginį (kompiuterį, mobilųjį telefoną, planšetę, televizorių ar kt.) naudojate.

Prižiūrinčiosios institucijos: Informacinės visuomenės plėtros komitetas prie Susisiekimo ministerijos ir Valstybinė duomenų apsaugos inspekcija.

Duomenys apie duomenų valdytoją kaupiami ir saugomi VĮ “Registrų centras” Vilniaus filiale.

Labai svarbu, kad atidžiai perskaitytumėte privatumo politiką, nes, kiekvieną kartą lankydami Duomenų valdytojui priklausančias interneto svetaines ar socialinių tinklų paskyras sutinkate su sąlygomis, aprašytomis šiose privatumo taisyklėse.  Nesutikus su šiomis sąlygomis Jūsų galimybės naudotis duomenų valdytojui priklausančiose interneto svetainėse ir socialinių tinklų paskyrose bus mažiau efektyvios.

Patvirtiname, kad Duomenų valdytojo svetainių ir socialinių tinklų paskyrų lankytojų duomenys bus renkami laikantis galiojančių Europos Sąjungos bei Lietuvos Respublikos teisės aktų reikalavimų bei kontroliuojančių institucijų nurodymų. Taikomos visos protingos techninės ir administracinės priemonės tam, kad mūsų surinkti duomenys apie svetainių ir socialinių tinklų paskyrų lankytojus būtų apsaugomi nuo praradimo, neleistino naudojimo ir pakeitimų. Duomenų valdytojo darbuotojai yra raštiškai įsipareigoję trečiosioms šalims neatskleisti ir neplatinti darbo vietoje gaunamos informacijos įskaitant ir informacijos apie svetainių lankytojus.

Asmenys, kurie yra jaunesni nei 14 metų, negali teikti jokių asmens duomenų per mūsų svetainę (-es) ir socialinių tinklų paskyras. Jei esate asmuo, kuris yra jaunesnis nei 14 metų, prieš pateikdami asmeninę informaciją, turite gauti savo tėvų arba kitų teisėtų globėjų sutikimą ir jį atsiųsti/pateikti mums.

Privatumo politikoje vartojamos sąvokos suprantamos taip, kaip jos yra apibrėžtos Bendrajame duomenų apsaugos reglamente Nr. 2016/679 (ES).

 
Bendrosios nuostatos

1.1. Ši privatumo politika reglamentuoja tinklapio abcnamas.lt (toliau – tinklapis) pagrindinius asmens duomenų rinkimo, tvarkymo ir saugojimo principus, slapukų naudojimo tvarką.
1.2 ABC Namas gerbia Jūsų privatumą, todėl užtikrina Jūsų asmeninės informacijos, pateiktos abcnamas.lt tinklapyje, saugumą ir konfidencialumą pagal Privatumo politikoje išdėstytas sąlygas.
1.3 Jūsų asmens duomenų rinkimą, tvarkymą ir saugojimą nustato ši privatumo politika, Lietuvos Respublikos Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymas ir kiti teisės aktai.

 
Asmens duomenų rinkimas, tvarkymas ir saugojimas

2.1 abcnamas.lt tinklapio užklausos formoje nurodydami savo asmens duomenis, sutinkate, kad abcnamas.lt juos valdys ir tvarkys šioje privatumo politikoje bei LR teisės aktuose numatytais tikslais, priemonėmis ir tvarka.
2.3. abcnamas.lt tinklapio užklausos formoje Jūsų asmens duomenys (vardas, pavardė, adresas, telefono numeris, elektroninio pašto adresas ir kita formoje pateikta informacija) renkami ir tvarkomi šiems tikslams:
2.3.1 Apdoroti ir vykdyti Jūsų užklausas;
2.3.2 Pateikti paslaugų pasiūlymus pagal Jūsų užklausą;
2.3.3 Išrašyti finansinius dokumentus (pvz., sąskaitas faktūras);
2.3.4 Vykdyti kitus pardavimo įsipareigojimus.

 
Slapukų naudojimo tvarka

3.1 Informuojame, jog, siekiant Jums pasiūlyti sklandų informacijos pateikimą bei visavertes paslaugas, abcnamas.lt tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Slapukai yra įrašomi Jūsų kompiuteryje ar kitame Jūsų naudojamame įrenginyje ir yra naudojami tam, kad galėtume užtikrinti teikiamų paslaugų kokybę, atpažindami Jus kaip ankstesnį svetainės naudotoją; renkant svetainės lankomumo statistiką.
3.2 Atidarydami abcnamas.lt tinklapį ir naršydami toliau, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų išsaugoti Jūsų kompiuteryje, telefone, planšetėje ar kitame naudojamame įrenginyje.
3.3. Savo duotą sutikimą galite bet kada atšaukti, pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus. Išsamesnės informacijos pateikiama adresu: https://www.allaboutcookies.org/manage-cookies/. Galite ištrinti visus jūsų kompiuteryje jau esančius slapukus, o daugumą naršyklių nustatyti taip, kad slapukai nebūtų įrašomi jūsų įrenginyje. Tačiau tokiu atveju jums gali reikėti rankiniu būdu pakeisti kai kurias parinktis kaskart, kai lankysitės interneto svetainėje, o kai kurios paslaugos ir funkcijos gali neveikti.

 
Baigiamosios nuostatos

4.1 Tolimesnis naudojimasis abcnamas.lt tinklapio paslaugomis reiškia šios privatumo politikos laikymąsi.
4.2 abcnamas.lt turi teisę iš dalies ar visiškai pakeisti privatumo politiką ir apie tai paskelbti tinklapyje. Visi iškilę nesutarimai ir ginčai sprendžiami vadovaujantis geranoriškumo principu. Nepavykus susitarti, ginčai sprendžiami pagal LR įstatymus.
4.3 Esant bet kokiam Jūsų prašymui dėl asmens duomenų tvarkymo ar su tuo susijusiam klausimui, prašome parašyti mums info@abcnamas.lt 

Visos teisės saugomos © ABC Namas 2022